Een soort van grafiti op de muur van een toilet

Advertentie

×

Fout

Could not load feed: feed://www.citizenwarrior.com/feeds/posts/default
Could not load feed: feed://mypetjawa.mu.nu/index.rdf

Cultuur, politiek, snelle auto's en vrouwen. Beetje aandacht voor muziek en film. Hak op de tak en stokpaardjes. Lucas was hier is weer open voor het publiek. We moeten nog werken aan een punten systeem, misschien iets met sterretjes of plusjes en minnetjes. Dan zou er ook nog iets kunnen komen met een soort John de Mol / realityshow manier van wegstemmen. 

Wat is de bedoeling van Lucas was hier?

Een goede vraag verdient een goed antwoord. De gedachte achter dit/deze Blog is dat er bij anderen een moderator is die zowel de tekstbijdragen van redacteuren nakijkt èn ook de reacties van reaguurders. Echt veel vrijheid van meningsuiting blijft er niet over. Lucas was hier en nu en niet van gisteren, we zien wel waar het schip de wal stuurt. In principe moet alles gezegd kunnen worden, elke mening moet kunnen worden uitgedragen. Waar de grens ligt is nog niet duidelijk, dat is nog open. 

 

Zelf bijdragen!

Iedereen die zich geroepen voel die mag mee bloggen. Iedereen die het niet kan laten die mag reageren, in principe moeten we er van uit gaan dat het meningen moeten zijn waar mensen achter kunnen staan, en dan ondertekenen mensen met hun naam. Het wordt al te makkelijk om anoniem te vuilbekken, hier dus niet. Hoe we dat gaan invullen is nog niet duidelijk. Inloggen mag met Facebook en Twitter wordt overwogen. 

De redactie van Lucas was hier.

L

 

 

 

 


Doneer 15 DL Credits
Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter